Betontak

BETONGTAK – ETT STARKT TAK ALTERNATIV.

Betongtak som byggs med betongpannor är ett tåligt material som funkar utmärkt för våra skandinaviska väderförhållanden.

Betong är ett naturligt, starkt och lätthanterligt material, som passar ypperligt på ditt tak. Betongpannor har hög precision, och är lätta att lägga. De finns i många färger och ytbehandlingar vilket gör det viktigt att välja rätt. Vi på Stadstak har god kunskap och lång erfarenhet av takläggning och kan därför lätt hjälpa dig hitta rätt takpanna för ditt tak. För att du ska känna dig trygg lämnar vi dessutom garanti på majoriteten av de takarbeten vi utför. Fråga oss gärna mer om denna.

Det finns många fördelar med betongtak –  livslängden lång och det är mycket prisvärt att lägga. Om underlagstaket och övrigt underarbete görs noggrant och du håller koll på underlagstak och läkt så har du ett tak som håller i årtionden framöver. Dessutom är betongtak förhållandevis billiga. Med dagens snygga ytskikt får du ett estetiskt tilltalande tak till bra pris och som kommer hålla i många år framöver.

Kontakta oss

Har du frågor kring betongtak och betongplattor eller vill du boka en kostnadsfri besiktning?

Icopol (1)