Tjänster

Våra arbetare är professionella takläggare som hanterar olika tjanster och typer av tak

Vår personal hjälper till med vägledning och råd efter ett hembesök/konsultation som utförs helt gratis. Resultatet är lika viktigt för kunden som den är för oss, därför erbjuder vi en 10 års garanti på alla takrenoveringar vi utför.

Några takarbeten som vi hantera

Papptak

Papptak (ytpapp) är anpassad för att klara av många år i vårt tuffa svenska klimat med många och snabba väderomställningar.

Takshingel

Shingel är ett tätt material som håller i många år. Ett tidlöst material som passar de flesta tak. Takshingel är hållbart som sten, och elastiskt som asfalt och dessutom riktigt elegant att titta på!

Tegeltak

Vid läggning av tegeltak använder man sig av tegelpannor som är ett naturligt material som använts vid takläggning i tusentals år. Äkta tegel består av lera och är ett vanligt material för yttertak.

Betontak

BETONGTAK – ETT STARKT TAK ALTERNATIV. Betongtak som byggs med betongpannor är ett tåligt material som funkar utmärkt för våra skandinaviska väderförhållanden.

    Vi vill att ditt hus ska vara vackert och tryggt under många år, därför är ingen detalj oviktig i vårt arbete. Om vi får förtroendet att rusta ditt tak gör vi vårt yttersta för att du ska bli så nöjd att du rekommenderar oss till dina grannar och vänner.

Takläggare i Södra Skåne

Vi arbetar i Malmö, Vellinge, Höllviken, Skanör, Trelleborg, Svedala  och södra Skåne.

taklaggare-memberbadge-260pxbredd (1)

Samarbetspartner med:
Hansson & Holmgrens
Plåtslageri AB

isola

Kontakta oss