Papptak

Papptak (ytpapp) är anpassad för att klara av många år i vårt tuffa svenska klimat med många och snabba väderomställningar.

Som de flesta andra husägare vill du självklart att ditt tak ska hålla så många år som möjligt och då är underarbetet mycket viktigt när du lägger nytt tak eller renoverar ditt gamla. Det sparar både din ekonomi och oro för att taket till exempel ska börja läcka vatten vid häftiga skyfall. Ett väl lagt tak håller i många år om det underhålls på rätt sätt. Papptak är till för att skydda både ditt tak och underliggande konstruktioner och har därför en mycket god täthet och kvaliteten är hög. Ytpapp passar allra bäst för plattare tak där du kan rulla ut pappen och sedan täta den genom svetsning. Tak med låg lutning ställer extra höga krav på din taktäckning.

Vi skräddarsyr våra lösningar efter just ditt behov och har ansvarsförsäkring från Trygg Hansa.

Kontakta oss

VÄLKOMMEN

Välkommen till din takläggare i Skåne. Vi renovera, levererar och lägger tåliga tak. Vi arbetar endast med material som håller bästa kvalitet. Våra hantverkare har många års erfarenhet av branschen och kommer med goda rekommendationer från nöjda kunder i Trelleborg, Vellinge och hela Södra Skåne med omnejd. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert! 

Icopol (1)
isola