Tegeltak

Vid läggning av tegeltak använder man sig av tegelpannor som är ett naturligt material som använts vid takläggning i tusentals år. Äkta tegel består av lera och är ett vanligt material för yttertak. Tak-renovering i Skåne AB hjälper dig med renovering, tvättning och läggning av moderna tak i klassisk stil. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar och personlig service. Kontakta oss för offert på tegeltak.

Tegeltak i äkta tegel är vackert att se på, vilket uppskattas av både husägare och dess grannar. Samtidigt håller tegelpannor betydligt längre än de flesta andra taktyper på marknaden och står emot fukt mycket bra. Ett råd är att du bör gå upp på ditt tak årligen för att se att det inte finns några skador på tegelpannorna. Det bör du göra för att i tid hinna upptäcka eventuella skador. Om du är osäker på hur ditt tak mår hjälper vi dig gärna med en utvärdering för att se om det är dags med en enkel renovering eller kanske något lite mer omfattande.

Kontakta oss

Har du frågor kring tegeltak eller vill du boka en kostnadsfri besiktning? Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Icopol (1)